The concrete wall (L4 ) east and west marks the transition between the private and the public.

The house synthesized harmony with the land , a fusion of textures and spatial sequences. While the project entered the shade of large trees we can feel at night coverage through reflection. Physical and mental reflection, neglects and rises up to a podium newcomer expectations , meditation and transition across the water mirror alludes to shed all preconceived idea of ??a house . The contemplation reflecting surfaces magnify the architecture.

Next project
  • Awards and publications

    Mención de honor ll bienal de Arquitectura y Urbanismo de Costa Rica Straight House, Manuel Antonio

    1994

    Gran Premio, lll Bienal de arquitectura y Urbanismo Ampliación Hotel Si como No

    1996

    Mención de honor, lll Bienal de Arquitectura de Costa Rica Guillermo Conte studio

    1996

    New Techonologies, Marketing for Small Design Firms Harvard Graduate School of Design

    1998

    See more
  • Projects in progress

    Área 51 casa para un fotógrafo. 2013

    Edificio condominios Torre Uno 2013

    Refugio en un Jardín 2014

    Manantiales 2014

    See more
  • International projects

    Museo Costantini Buenos Aires

    2004

    Casa Corbett Dallas, USA

    2004

    CondominiosAruba

    2009

    Condominio Sky condosLima Perú

    2012

    Centro Gastronómico Antares alm Springs, USA

    2005

    See more